Old House Timisoara

Povestea noastraPovestea noastra

Povestea

Povestea

Un nobil din vechi timpuri a conceput un plan al unei case speciale, dar nu au reusit sa-si duca misiunea pana la capat. Tot atunci a lasat urmasilor, retetele Bucatariei Secrete. Ani mai tarziu, urmasii lui au gasit schitele, le-au urmat si au construit Old House.

Old House e un loc plin de mister, ca un miraj care ti se dezvaluie din ce in ce ... odata ce intri nu vei mai vrea sa iesi, pentru ca ti se oferta orice din tot ce poti vrea.

Casa, noua pentru tine, dar veche in esenta, te va primi cu drag si data viitoare pentru ca vei reveni cu siguranta!

Povestea

Povestea

Casa Old House din Timisoara e atat de primitoare incat iti ofera prilejul de a o metamorfoza in ce iti doresti. Restaurant, bar, pub, lounge, cafenea, crama, ceainarie, berarie, Old House se numeste cum vrei, pentru ca este ce vrei si este exact ce ai nevoie!
Ba mai mult, poti sa transformi casa intr-un loc special, dedicat oricarei ocazii, cum ar fi o intrunire, o prezentare, un concert live, ori o petrecere, decernari de premii sau orice eveniment care are nevoie de gazduirea noastra!
Terasa Old House iti poate fi utila in zilele si serile calduroase, in care vrei sa te simti mai aproape de natura si sa te bucuri de racoarea si energia ei.
Pentru copii, Old House are un loc de joaca special creat pentru ei. Cu activitati creative, stimulative, care sa-i captiveze, energia copiilor trebuie canalizata catre activitati benefice dezvoltarii lor! Tot in acest loc special puteti sa organizati pentru copii petreceri sau orice fel de activitate special pentru ei!
Spatiul pentru copii este dedicat atat lor cat si voua, cei care sunteti parinti si va doriti sa-i aveti pe cei mici aproape.

Restaurant, bar, pub, lounge, cafenea, crama, ceainarie, berarie, spuneti-i cum vreti, ori spuneti-i simplu Old House!