Old House Timisoara

Rezervari

Rezervari Old House Timisoara

Casa Old House e atat de primitoare incat iti ofera prilejul de a o metamorfoza in ce iti doresti. Restaurant, bar, pub, lounge, cafenea, crama, ceainarie, berarie, Old House se numeste cum vrei, pentru ca este ce vrei si este exact ce ai nevoie!
Ba mai mult, poti sa transformi casa intr-un loc special, dedicat oricarei ocazii, cum ar fi o intrunire, o prezentare, un concert live, ori o petrecere, decernari de premii sau orice eveniment care are nevoie de gazduirea noastra!
Terasa Old House iti poate fi utila in zilele si serile calduroase, in care vrei sa te simti mai aproape de natura si sa te bucuri de racoarea si energia ei.
Pentru copii, Old House are un loc de joaca special creat pentru ei. Cu activitati creative, stimulative, care sa-i captiveze, energia copiilor trebuie canalizata catre activitati benefice dezvoltarii lor! Tot in acest loc special puteti sa organizati pentru copii petreceri sau orice fel de activitate special pentru ei!
Spatiul pentru copii este dedicat atat lor cat si voua, cei care sunteti parinti si va doriti sa-i aveti pe cei mici aproape.

Restaurant, bar, pub, lounge, cafenea, crama, ceainarie, berarie, spuneti-i cum vreti, ori spuneti-i simplu Old House!

Alaturat va punem la dispozitie un formular, sau ne puteti contacta si telefonic la urmatoarele numere  0757083400. Va asteptam cu drag.Nume Prenume *:
Telefon*:
E-mail:
Data si ora:
Nr. persoane:
Observaţii:

Introduceţi codul din imagine
* Câmpuri obligatorii