Dedicated Since 2002

Evenimente

Cu un decor rustic, care te întoarce în timp, Old House este exact ceea ce îți dorești. Un loc unde poți sărbători orice moment special alături de cei dragi. 

Noi, echipa Old House, suntem aici pentru a te ajuta și pentru a-ți oferii serviciile necesare. Localul nostru este bine pregătit, acesta fiind dotat atât cu o terasă, cât și cu un loc de joacă pentru copii. Ținem să menționăm bineînțeles și casa Old house, inima locației. Locul unde se întâmplă toată magia. 

Ce iti poate oferii localul nostru: 

Casa Old House și anume inima restaurantului, e atât de primitoare încât îți oferă prilejul de a o transforma în tot ceea ce îți dorești. 

Fie că o numești restaurant, bar, pub, lounge, cafenea…etc. Old House poartă ce nume vrei tu, pentru că devine ce îți dorești, atunci când tu ai nevoie! 

Old House devine locul special dedicat oricărei ocazii. Fie că vrei un loc unde să te întâlnești cu prietenii, fie că vrei să organizezi o petrecere simplă sau un eveniment special din viața ta, noi suntem aici pentru a-ți fi alături în momentele tale unice. 

Noi te ajutăm să găzduiești atât concerte live, cât și spectacole, petreceri pentru copii sau poate chiar și cununii.

Localul nostru are și o terasă. Terasa Old House. Aceasta iti poate fi utila in zilele si serile calduroase, in care vrei sa te simti mai aproape de natura si sa te bucuri de aerul curat. 

Locul de joacă Old House- creat special pentru copii. Acest loc este destinat în special copiilor, dar și părinților care își doresc să îi aibă pe cei mici, aproape. În acest loc, restaurantul le oferă copiilor activități creative, stimulente, care să-i captiveze. Locul de joacă poate fi folosit și pentru evenimente precum petreceri pentru copii sau orice alte activități pentru aceștia.