Informatii Utile
In atentia consumatorilor
Unele produse din meniul nostru pot conține alergeni!
În cazul în care sunteți intolerant/alergic la un ingredient, înainte de a comanda orice preparat din meniul nostru consultați lista cu ingredientele conținute de acesta și/sau întrebați personalul.
Lista substanțelor care cauzează alergii sau intoleranțe:
– Ouă și produse derivate;
– Lapte și produse lactate;
– Pește și produse din pește;
– Crustacee și produse derivate: crabi, homari, raci, creveți;
– Moluște și produse derivate: midii, stridii, calamar;
– Arahide și produse derivate;
– Fructe nucifere: migdale,nuci, cahu, fistic, nuci pecan, nuci de macadamia;
– Semințe de susan și produse derivate;
– Cereale care conțin gluten și produse derivate: grâu, secară, orz, ovăz sau hibrizi;
– Soia și produse derivate;
– Țelina și produse derivate;
– Muștar și produse derivate;
– Lupin și produse derivate;
– Dioxid de sulf și sulfiți în concentrații de peste 10mg/kg sau 10ml/litru
Conform Ordinului nr.186/2016 privind informarea consumatorilor de către operatorii economici care desfășoară activități de comercializare pe teritoriul României, a produselor obținute din produse alimentare congelate, următoarele materii prime folosite la prepararea produselor sunt congelate.
1. Fructe:
fructe de pădure, vișine, afine, căpșuni;
2. Legume:
morcovi mini, conopida, legume mexicane, mix de legume, fasole verde și galbenă, mazăre, spanac, varză de bruxelles, cartofi, hribi, porumb;
3. Produse de patisserie și panificație:
foietaj, foi de plăcintă, mini pateuri;
4. Carne de pasăre:
piept de pui, pulpe de pui, aripi de pui, pui întreg, ficat de pui, ficat de rață, ficat de gâscă, piept de curcan;
5. Carne de porc:
ceafă de porc, cotlet de porc, muschi de porc, pulpă de porc, carne de porc;
6. Carne de vită:
burtă de vită, pulpă de vită, antricot și vrăbioară de vită, muschi de vită;
7. Pește și fructe de mare:
file de șalău, file de somon, file de păstrăv, păstrăv, creveți.