Informatii Utile

In atentia consumatorilor

Unele produse din meniul nostru pot conține alergeni!

În cazul în care sunteți intolerant/alergic la un ingredient, înainte de a comanda orice preparat din meniul nostru consultați lista cu ingredientele conținute de acesta și/sau întrebați personalul.

Lista substanțelor care cauzează alergii sau intoleranțe:

– Ouă și produse derivate;

– Lapte și produse lactate;

– Pește și produse din pește;

– Crustacee și produse derivate: crabi, homari, raci, creveți;

– Moluște și produse derivate: midii, stridii, calamar;

– Arahide și produse derivate;

– Fructe nucifere: migdale,nuci, cahu, fistic, nuci pecan, nuci de macadamia;

– Semințe de susan și produse derivate;

– Cereale care conțin gluten și produse derivate: grâu, secară, orz, ovăz sau hibrizi;

– Soia și produse derivate;

– Țelina și produse derivate;

– Muștar și produse derivate;

– Lupin și produse derivate;

– Dioxid de sulf și sulfiți în concentrații de peste 10mg/kg sau 10ml/litru

Conform Ordinului nr.186/2016 privind informarea consumatorilor de către operatorii economici care desfășoară activități de comercializare pe teritoriul României, a produselor obținute din produse alimentare congelate, următoarele materii prime folosite la prepararea produselor sunt congelate.

1. Fructe:

  fructe de pădure, vișine, afine, căpșuni;

2. Legume:

  morcovi mini, conopida, legume mexicane, mix de   legume, fasole verde și galbenă, mazăre, spanac,   varză de bruxelles, cartofi, hribi, porumb;

3. Produse de patisserie și panificație:

  foietaj, foi de plăcintă, mini pateuri;

4. Carne de pasăre:

  piept de pui, pulpe de pui, aripi de pui, pui întreg,   ficat de pui, ficat de rață, ficat de gâscă, piept de   curcan;

5. Carne de porc:

  ceafă de porc, cotlet de porc, muschi de porc, pulpă   de porc, carne de porc;

6. Carne de vită:

  burtă de vită, pulpă de vită, antricot și vrăbioară de   vită, muschi de vită;

7. Pește și fructe de mare:

  file de șalău, file de somon, file de păstrăv, păstrăv,   creveți.